Pages

31 Mayıs 2017 Çarşamba





Kaşarlı Taze Patates

  1. Kişi sayısına göre aldığınız küçük patatesleri iyice yıkadıktan sonra haşlayın. Çatal ile batırdığınızda kolayca giriyorsa haşlanmış demektir.
  2. Ortadan ikiye bölüp fırın tepsisine kabuklu kısmı aşağı gelecek şekilde yerleştirin.
  3. Üzerlerine sızma zeytinyağı, tuz, karabiber ve isteğe bağlı dövülmüş sarımsak, maydanoz koyun
  4. En üste de taze kaşar dilimlerini koyun ve 200 derece fırında kaşarlar kızarıncaya kadar bekletin. Mümkünse fırını önceden ısıtmaya çalışın 

0 yorum:

Yorum Gönder

Tarifi yaptıysanız lütfen sonuçlar hakkında bilgi veriniz....